Facebook
RSS
Warta Jawi " Hangaturaken Sugeng Ariadi ", mugya ing dinten fitri, sedaya kalepatan kula panjengan sedaya pikantuk ampunanipun Gusti Ingkang Murbaeng Dumadi. Amien "

Mendem Wedokan

-
Poenk Poerwa

mBoke……………..
aku njaluk dikawinke
Karo sopo to le?
Sing penting ono nyawane

[Reff:]
Simbok, Simbok wetengku luwe
ono ketan, aku tukokno
Simbok, Simbok aku wis gede
Ono prawan, coba takokno

Thole, thole ketane abang
dicampuri klopo parutan
Thole, thole rabine gampang
paling penting golek gawean

Aduh Simbok penting kawinan
aku iki wis mendem wedokan
A~duh simbok ra iso turu
awan bengi
pengin pengin puengiin… ketemu

Ora gampang wong bebojoan
kudu bisa golek sandang pangan
yen mung nuruti mendemmu
opo bojo kok pakani watu?

Yen mengkono mBok
aku tak nyambut gawe
golek duwit kanggo nikahan

Iyo thole, dongane mBoke:
moga wae biso kaleksanan
[ulangi dari Reff:]

Leave a Reply