Facebook
RSS
Warta Jawi " Hangaturaken Sugeng Ariadi ", mugya ing dinten fitri, sedaya kalepatan kula panjengan sedaya pikantuk ampunanipun Gusti Ingkang Murbaeng Dumadi. Amien "

Sido Rondo

-
Poenk Poerwa

By ; Cak Dikin

Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Golek bojo sing sugih welas sejati
Pungkasane sliramu di gawe loro
Ora wurung saiki wis dadi rondo

Nanging piye mas
kabeh iki wis kebacut
ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpa upomo

Ngerti ngono mas..
lamaranmu sing tak tompo

Kabeh iki ora perlu mbok getuni
Janjiku biyen aku sanggup ngenteni
Kowe lan aku mugo dadi jodone
Ra keno prawane tak enteni.. rondone!

Ora nyongko mas..
sampeyan sabar ngenteni
Ing nyatane tresnomu
tulus lan suci

Sing tak suwun sing gede pangapurone
Adhum tresno bebojoan selawase


Leave a Reply