Facebook
RSS
Warta Jawi " Hangaturaken Sugeng Ariadi ", mugya ing dinten fitri, sedaya kalepatan kula panjengan sedaya pikantuk ampunanipun Gusti Ingkang Murbaeng Dumadi. Amien "

Pamitan

-
Poenk Poerwa

by ; Waljinah


Lilanono pamit mulih
Pesti kulo yen dudu jodone
Mugo enggal antuk sulih
Wongkan biso ngladeni slirane

Pancen abot njeruning ati
Ninggal ndiko wongkan ndak trisnani
Nanging bade kados pundi
Yen kawulo sak dermo nglampahi

Mung semene
Atur puji karyo raharjo
Sakpungkure ojo lali asring kirim warto
Eman-eman mbenjan ndiko
Yento nganti digawe kuciwo

Batin kulo mboten lilo
Yento nganti mung disio-sio.

Leave a Reply