Facebook
RSS
Warta Jawi " Hangaturaken Sugeng Ariadi ", mugya ing dinten fitri, sedaya kalepatan kula panjengan sedaya pikantuk ampunanipun Gusti Ingkang Murbaeng Dumadi. Amien "

Anting-anting

-
Poenk Poerwa

By : Manthpus


Ting anting ‘mbang cempoko

tondo moto soko seliramu

Ting anting tondo tresno

lahir bathin sineksih lintange wluku



Ling eling dek semono

rembulane ketutupan mego

gawe kekesing ati

nganti anti tekane radyan permadi (si jantung hati)



[Reff: 2X]

Anting-anting dhek kembang cempoko

woheing aren mbokyo eling dhok semono

Emprit gantil menclok ning witing pari

tansih gumantil ono njero ning ati



Ting anting ‘mbang cempoko

tondo moto ugo tanda tresno

Ling eling dek semono

yen ra nyandhing rasane ning ati gelo

Leave a Reply